Langzaam

OLYMPUS DIGITAL CAMERABij wordpress is het al 2 weken heel erg stil, waarschijnlijk weten ze ook niet wat ze moeten doen aan ons probleem. Wij gaan gewoon door en elke ochtend passen we een paar verhaaltjes aan. Foto invoegen, rare tekens uit het verhaal halen en in een categorie plaatsen. Natuurlijk is dit helemaal geen leuk werk en als je het te lang achter elkaar doet dan krijg je vast RSI, maar om alles weer eens te lezen is toch wel heel grappig. Ook de foto’s geven een heel ander beeld. De katjes toen ze nog zo ontzettend klein waren, Elvis die er zo ziek uit zag, het huis voor de metamorfose, de tuin die nog kaal was, de uitstapjes die we allemaal gemaakt hebben. Al gauw zit je alles weer te lezen en te herbeleven. Allemaal dingen die je weer bent vergeten. En dan de datum die erbij staat, jeetje is het al zolang geleden dat….., bijna alles lijkt wel gisteren. Het zijn in totaal 758 berichten en daarvan hebben we er al, of is het pas, 100 gedaan. Er komt eens een tijd en dan is alles af!

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “Langzaam

  1. Ira

    Bij mij zijn ook niet alle foto s goed gegaan zag ik voor half 2011 staan ze er niet op. Balen hoor, maar wat je zegt als je het gaat terug lezen, toch wel leuk. Het is echt een soort dagboekje.

  2. Maar even flink doorwerken. Het mag echt niet verloren gaan hoor. Ik heb het ongelofelijke geluk gehad dat ik mijn blog bijtijds had overgezet naar onze eigen website. Pffffft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: